Perversitatea preşedintelui ALDE Vâlcea

COMUNICAT PENTRU PRESĂ
“Faptul că DNA a descins pentru a doua oară în acest an la Consiliul Județean Vâlcea aruncă o lumină proastă asupra administrației județului și îi face pe vâlceni să se simtă umiliți de cei care ar trebui să îi conducă, nu să îi fure.Intervenția procurorilor în prag de campanie electorală nu poate însă decât să ne ajute pe toți cei care vom merge la vot. Trebuie să fim mai exigenți și mai atenți cu privire la modul în care ne folosim drepturile democratice.
ALDE Vâlcea respectă prezumția de nevinovăție, dar nu poate să nu le spună vâlcenilor că AȘA NU SE MAI POATE, că viața impune o schimbare majoră la nivelul clasei politice locale.
Trebuie să avem în fruntea noastră oameni dincolo de orice suspiciune, decenți, curați, implicați.
Dumitru Lovin, Co-preşedinte ALDE Vâlcea”
Acest comunicat a fost trimis recent de un om care pînă mai ieri era în tabăra PSD. Acolo ani buni a fost apropiat al preşedintelui CJ şi era de găsit în fiecare zi în Consiliul Judeţean. Îi cunoaşte bine pe directorii din Consiliu şi pe funcţionarii cu putere. Pe mulţi dintre ei i-a sprijinit alături de Ion Cîlea să fie avansaţi sau păstraţi pe funcţii. Deci declaraţiile sale politicianiste de acuma nu sunt decât o dovadă de perversitate politică. Pentru că Dumitru Lovin ( unul din cei cu care ar trebui să înceapă schimbarea clasei politice de care aminteşte) ştie bine că vizitele DNA sunt legate în primul rând de abuzurile şi coţcăriile unor funcţionari din Consiliul Judeţean, a unor oameni care au ajuns să deţină proprietăţi şi averi care nu au nicio legătură cu bunul simţ şi care au getionat fel de fel de ilegalităţi. Nu vrem să îi luăm apărarea liberaului Gică Păsat dar este evident că procurorii DNA nu anchetează doar fapte comise de când acesta a ajuns preşedinte interimar !
Comunicatul semnat de Lovin ne aduce aminte de delaţiunile ordinare ale foştilor comunişti din anii 50 care distrugeau cu declaraţii asemănătoare intelectualitatea adevărată a acestei ţări şi o trimiteau în puşcării ! Iar prezenţa sa înr-un partid liberal ne arată încă o dată că ALDE nu este decât o strînsură de oportunişti.

Traian GUMINSKI