PERFORMANȚĂ unică pentru fetele de la PREDU! S-au calificat la turneul final de fotbal feminin

Victorie importantă pentru echipa de fete de la PREDU! Sâmbătă, pe terenul de la Dăești – Valea Albă s-a jucat etapa a 11 a din Campionatul Național de fotbal feminin, junioare U15. Vâlcencele s-au impus in fața echipei ACS ROMA Florin Pădurean cu scorul de 4:0 reușind o performanță unică în județul nostru, calificarea la un turneu final de fotbal feminin.
Între 2-4 iunie fetele de la PREDU merg la Constanța unde o să întâlnească Farul Constanta, Rapid București și Tâmpa Brașov.
În tot acest parcurs vâlcencele au avut un golaveraj impresionant marcând 19 goluri și doar 2 goluri primite. Nu s-au oprit aici pentru că pe data de 27 mai au de disputat ultima etapa cu numărul 12 la FCU CRAIOVA 1948 SA.
“A fost un parcurs frumos în tot acest campionat. Fetele au jucat exemplar de la meci la meci. Mă bucur că am terminat pe primul loc și că mergem la turneul final de la Constanța. Am încredere în fete, sunt foarte ambițioase și vor să facă o figură frumoasă și la turneul final. Avem jucătoare în formă maximă ca de exemplu Bodac Raluca care este golghetera noastră cu 9 goluri marcate urmată de Buda Iulia cu 8 goluri marcate.
Chiar dacă ne-am calificat la turneul final, mai avem o etapă de disputat la Craiova unde vrem să luăm cele 3 puncte”, ne-a transmis Eugen Predulete.