PERCHEZIȚII LA HOREZU! Doi tineri reținuți pentru furt de motorină

În această dimineață, polițiștii orașului Horezu, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu au pus în aplicare 2 percheziții domiciliare, într-un dosar penal care vizează comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 18-20.12.2022, persoanele în cauză ar fi sustras o cantitate de 700 de litrii de motorină din rezervorul unei autoutilitare, care era parcată în incinta unei societăți comerciale din orașul Horezu, județul Vâlcea.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la locuințele a 2 tineri de 19, respectiv 23 de ani, din comuna Oteșani, județul Vâlcea, au fost descoperite bunurile săvârșite la comiterea faptei, cât și o parte din cantitatea de motorină sustrasă.

În baza probatoriului administrat în cauză, a fost dispusă măsura reținerii celor 2 bărbați, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Vâlcea.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al unui criminalist de la Serviciul Criminalistic din cadrul I.P.J. Vâlcea.

FOTO SURSA POLITIA ROMÂNĂ