Percheziţie la un hoţ de combustibil din Cernişoara

La data de 4 februarie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Măldărești au efectuat o percheziție la locuința unui bărbat din Cernișoara, bănuit pentru furt de combustibil. Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea.

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Măldărești au reușit documentarea activității infracționale a unui bărbat, de 30 de ani, din comuna Cernișoara, bănuit de comiterea infracțiunii de furt de combustibil.
Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 30 ianuarie – 1 februarie a.c., persoana bănuită ar fi sustras 700 de litri de combustibil din rezervoarele unui autocamion care se afla parcat pe raza comunei Vaideeni, prin forțarea capacelor de la rezervoarele existente pe camion, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 3.400 de lei.
La data de 4 februarie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Măldărești au efectuat o percheziție la domiciliul persoanei bănuite de comiterea infracțiunii, prilej cu care au găsit la locuința acestuia peste 250 de litri de combustibil,
În aceeași zi, 4 februarie, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore față de bărbatul în cauză, în prezent, acesta fiind cercetat sub control judiciar.
Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru documentarea întregii activități infracționale.