Grădinița Ostroveni 1 se modernizează în totalitate

O nouă veste bună pentru locuitorii Cartierului Ostroveni. Deja a fost aprobat proiectul european pentru modernizarea totală a Grădiniței Ostroveni 1 care va avea parte, pe lângă finisaje moderne de interior și exterior de schimbarea completă a mobilierului.

Până la terminarea lucrărilor, opt grupe de copii vor fi mutate în opt săli modernizate la Liceul Ferdinand, alte trei grupe vor ajunge la fosta Grădiniță Oltchim și alte două grupe la grădinița vecină cu Școala Generală Numărul 4.
“Vreau să îi multumesc doamnei director de la Ferdinand pentru colaborarea excelentă. Dânsa a înțeles că vor urma patru sau conci luni în care grupele de copii își vor desfășura activitatea la Ferdinand dar apoi clasele modernozate vor rămâne școlii”, spune primarul Râmnicului, Mircia Gutău. Alte proiecte importante aflate în vizorul administrației locale este un bazin acoperit de înot, în Cartierul Ostroveni, o bază sportivă modernă la Goranu care va avea teren de fotbal și nocturnă, tablete pe fonduri europene și continuarea anveloparea blocurilor. (G.C.)