Pe DN 7 se circulă pe ambele sensuri

La data de 1 martie, în jurul orei 7.30, prin apelul de urgenta 112 a fost sesizată producerea unui accident rutier soldat cu victime omeneşti pe DN7 –Tuţuleşti, Racoviţa, traficul fiind blocat pe ambele sensuri de mers.

“La faţa locului au fost dirijate un echipaj SMURD şi un echipaj de poliţie, primul la locul evenimentului ajungând echipajul SMURD.
Conducătorii autovehiculelor implicate în eveniment au refuzat acordarea de îngrijiri medicale, astfel că echipajul SMURD a fost redirecţionat la o altă intervenţie.
Pentru a ajunge l faţa locului în vederea efectuării cercetărilor necesare, conducătorul autospeciale de poliţie a depăşit coloana de autovehicule în regim prioritar cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. A ajuns la km 220+76m, sectorul de drum în curbă, vizibilitatea fiind redusă şi a intrat în coliziune cu echipajul SMURD, care avea de asemenea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. În locul respectiv nu există spaţiu suficient pentru a circula ambele autospeciale pe o singură bandă de mers.
Cercetările vor fi continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentelor rutiere”, se sphne în comunicatul transmis de IPJ Vâlcea.