Copii accidentați la Măciuca şi Drăgăşani

Două accidente au avut loc în ultimele zile de iarnă in județul nostru, şi anume la Măciuca şi Drăgăşani, în care accidentați au fost doi copii, de 6 ani şi respectiv de 9 ani.

La data de 29 februarie a.c., în jurul orei 12.30, L. Ion,din mun. Ploieşti, jud. Prahova a condus o autoutilitară pe DN 67 B- Măciuca,iar la un moment dat a fost surprins de un minor de 6 ani, ce se afla pe acostamentul celuilalt sens de deplasare şi care a traversat strada în fugă prin spatele unui autovehicul staţionat pe acostament, acroşându-l astfel cu partea stângă faţă a autoutilitarei. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a lui M. Armani, care a fost transportat la spital, apoi la Spitalul de Urgenţe Craiova, jud. Vâlcea unde i s-a stabilit ca diagnostic „traumatism cranian, comă traumatică şi plăgi contuze frontale”, acesta fiind în comă.
Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.
De asemenea, la data de 29 februarie, ora 11.30, E. Viorica, de 55 de ani, din mun. Drăgăşani a condus un autovehicul în municipiul Drăgăşani, iar la un moment dat a acroşat cu oglinda laterală stânga pe minorul Ş. M., de 9 ani, care dintr-un grup de copii a sărit în faţa autoturismului. Conducătorul auto a transportat victima la spitalul Drăgăşani, unde în urma investigaţiilor s-a stabilit diagnosticul iniţial de traumatism gleznă dreapta. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.