Pe cine susţine EVENIMENT VÂLCEAN (II) – Petre Iordache şi Daniel Achim Băluţă

Deoarece timpul efectiv de campanie electorală este foarte scurt şi a prezenta în doar 30 de zile zeci de candidaţi este imposibil, o vom face treptat, din vreme. Aceste prezentări nu fac parte din campania electorală propriu zisă deoarece niciunul din cei despre care vom scrie până în campanie nu ne-a solicitat acest lucru şi nu avem încă încheiate contracte pentru campania electorală.
FB_IMG_1453882340257_640x480

Petre Iordache – merită un nou mandat!

Primarul din Ocnele Mari este sabotat de unii membri din interiorul partidului. Unii liberali au “aranjat” un sondaj de opinie pentru a-i determina pe colegii lor din conducerea partidului să-l schimbe din funcţia de candidat. Dar Petre Iordache este apreciat de cetăţeni, a făcut ceea ce trebuia să facă în Ocnele Mari şi multe alte partide îl doresc candidat!
Nu ştim încă ce se va întâmpla până la alegeri. Dar consecvenţi principiilor noastre, îl vom susţine pe actualul edil din Ocnele Mari indiferent din partea cărei formaţiuni va candida la alegerile locale!
Petre Iordache este recomandat de EVENIMENT VÂLCEAN şi redacţia noastră îl va susţine, alături de alte redacţii vâlcene, în campania electorală!

daniel-achim-baluta-23062014
Doar Băluţă la Vaideeni

După un şir lung de mandate în care administraţia din Vaideeni a fost interesată de orice altceva doar de dezvoltarea comunei nu, a venit la primărie Daniel Achim BĂLUŢĂ!
Tânărul edil din Vaideeni a făcut în patru ani ce nu au făcut alţii în 12. Este exact omul de care are nevoie comuna montană pentru dezvoltarea infrastructurii şi a turismului. Redacţia noastră nu numai că îl susţine pe Băluţă pentru un nou mandat, dar îi avertizează pe cei care vor încerca să-l denigreze în campanie prin mijloace neortodoxe că va face tot posibilul să îi prezinte pe contracandidaţii lui cu feţele lor adevărate şi neştiute. Dacă ar avea bun simţ, nimeni din Vaideeni nu ar candida în această vară împotriva lui Dani Băluţă!

Recapitulăm:
Ilie Fârtat (PNL) pentru Horezu!
Sorin Vasilache (PSD) pentru Olăneşti!
Petre Iordache (PNL) pentru Ocnele Mari!
Daniel Achim Băluţă (PSD) pentru Vaideeni!