Partidul Social Democrat Vâlcea şi-a demonstrat forţa

Organizaţia Judeţeană a PSD Vâlcea şi-a prezentat vineri, la Casa Sindicatelor, începând cu ora 17.00, candidaţii pentru funcţia de primar în toate localităţile judeţului, candidaţii la Consiliul Judeţean Vâlcea. Aproape o mie de oameni au fost prezenţi la eveniment, demonstrând astfel forţa acestui partid în judeţul Vâlcea. Alături de preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, Daniela Oteşanu, preşedinta OFSD Vâlcea, şi de candidaţi, s-au aflat preşedintele PSD, Liviu Dragnea şi Paul Stănescu, coordonatorul organizaţiilor judeţene PSD din Regiunea Oltenia. Dragnea este convins că în judeţul Vâlcea PSD va câştiga Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea şi preşedinţia Consiliului Judeţean.
DSC_0010
Adina Dobrete, consilier municipal şi candidat pentru un nou mandat la Consiliul Municipal Râmnicu Vâlcea, a deschis evenimentul pesedist, făcând prezentările candidaţilor PSD pentru alegerile locale din iunie 2016. Un filmuleţ cu oferta electorală a Partidului Social Democrat pentru judeţul Vâlcea a fost prezentat înainte de discursurile liderilor şi candidaţilor PSD.
„Îmi încep discursul prin a vă mulţumi pentru fiecare moment din viaţa dumneavoastră pe care îl dăruiţi PSD-ului. Iată-ne ajunşi la un moment festiv, care prin prezenţa dumneavoastră aici arată că Partidul Social Democrat este cel mai puternic partid din judeţul Vâlcea. Partidul care după 2 ani de conducere pedelistă şi penelistă trebuie să revină la conducerea Consiliului Judeţean. PNL şi PDL conduc acest judeţ în mod dezastruos, iar noi, social-democraţii, avem datoria să le redăm oamenilor încrederea într-o administraţie aproape de oameni. Cred cu tărie că numai cetăţenii pot măsura în mod corect faptele politicienilor. Ei ştiu cel mai bine cine le-a rezolvat problemele, iar vâlcenii trebuie să ştie că şi în prezent, chiar dacă PNL şi PDL conduc judeţul, liberalii taie astăzi panglici la proiectele demarate de regretatul nostru preşedinte dr. ing. Ion Cîlea şi echipa sa, a PSD, echipă care a condus acest judeţ până la monstruoasa coaliţie PDL şi PNL din Consiliul Judeţean, înfiinţată în urmă cu aproximativ doi ani”, a spus celor prezenţi Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea şi candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea.
Ca lider PSD Vâlcea, deputatul Constantin Rădulescu i-a prezentat pe toţi candidaţii partidului la funcţiile de primari în municipiile, oraşele şi comunele judeţului.
La prezentarea candidatului PSD pentru Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, deputatul Romeo Rădulescu, reacţia sălii a fost surpinzătoare, numele său fiind scandat de toţi cei prezenţi.
Paul Stănescu, coordonatorul organizaţiilor judeţene PSD din Regiunea Oltenia, şi-a arătat încrederea în forţa PSD de la Vâlcea pentru câştigarea alegerilor locale din 5 iunie 2016. Cel care a încheiat evenimentul PSD de prezentare a candidaţilor a fost preşedintele PSD Liviu Dragnea, care a vorbit despre realizările PSD şi viitoarele proiecte ale partidului pentru România şi pentru fiecare judeţ. La sfârşitul evenimentului, Dragnea a răspuns întrebărilor ziariştilor şi s-a pozat cu candidaţii.
PSD 1
Liderul PSD s-a arătat optimist în ceea ce priveşte alegerile din 5 iunie. “Mă aştept ca Primăria Râmnicului, dar şi Consiliul Judeţean să fie roşu. Oamenii de bază ai PSD Vâlcea sunt lângă mine, Romeo Rădulescu, candidat la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea şi Constantin Rădulescu, candidat pentru preşedinţia CJ Vâlcea. Am încredere în Romeo Rădulescu, venirea dumnealui în partid a fost decisă atât de organizaţia judeţeană cât şi de organizaţia centrală. Aşa cum sunt convins că şi domnul Constantin Rădulescu va câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea”, a mai spus liderul PSD.