Panică la PNL Râmnicu Vâlcea! Virgil Pîrvulescu are 10% într-un sondaj, după cum susţine realitatea.net

Ceea ce anticipam în urmă cu câteva zil,e este confirmat acum de realitatea.net care publică date ale unui sondaj comandat de PSD în județul Vâlcea.
Realitatea.net susține: “Și asta, în vreme ce candidatul liberal, viceprimarul Virgil Pîrvulescu, abia atinge pragul de 10%”.
Probabil datele nu sunt chiar exacte. Noi anticipăm că Virgil Pîrvulescu va lua 13% la alegerile din 9 iunie, iar PNL va obține un scor cu mult peste cel al candidatului la Primăria Râmnicu Vâlcea, dar care îi va permite să obțină maxim 5 mandate de consilieri municipali (acum are 9).
Liberalii cu vechime și cu poziții vechi în partid încearcă să scape de Pîrvulescu așa că nu-l vor vota, iar râmnicenii vor să scape de un viceprimar “toxic”, adică de unul care a făcut opoziție permanent, nu constructiv, ci prin sabotarea oricărui proiect benefic orașului, prin obligarea consilierilor liberali să voteze la comandă, să nu stea la masă cu ceilalți consilieri în timpul ședințelor, ci risipiți prin sală şi să adopte atitudini de ţâţe în timpul şedinţelor. Politica aceasta de chiulangiu- sabotor este taxată dur de electoratul din Râmnic care nu poate fi manipulat așa ușor, cum au fost manipulați liberalii să-i permită unui intrus în partid să facă listele de candidați cum îl taie capul, să promoveze pe sinecuri și să angajeze pe nepotisme în partid și în primărie. Menționăm că și consilierul lui plătit din banii râmnicenilor a fost la fel de chiulangiu ca viceprimarul, acesta având tupeul să ceară anul trecut și bani pentru concediu medical, în condițiile în care el oricum nu mergea la servici.
Panica este mare în rândul liberalilor din gașca Pîrvulescu pentru că aceștia știu că președintele Cristian Buican îi va taxa dur pe cei ce scot scor sub cel al partidului, iar ceilalți lideri liberali abia așteaptă să-l exmatriculeze pe Pîrvulescu.
Mai multe surse spun că, în disperare ,acesta a angajat, pe o sumă uriașă o firmă de consultanță pentru campania electorală. Mai bine ar fi angajat una specializată pe consultații, nu pe consultanță.

Traian Guminski