Orașul Băbeni are nevoie de continuitate

Scriam recent despre schimbarea în bine la faţă a oraşului Băbeni în ultimii patru ani. Mai bine zis, de când primar este Ion Bîzîc. Dar aceste schimbări trebuie urmate de o continuitate a administraţiei.

Pentru a fi înţeleşi perfect, facem parte din jurnaliştii care au susţinut mereu necesitatea limitării mandatelor unui primar la două mandate, exact ca la preşedintele ţării. Dar cele două mandate sunt aproape obligatoriu de obţinut de acelaşi om în cazul în care acesta a dovedit o viziune pragmatică de dezvoltare a unei localităţi.
Şi credem că în acest an alegătorii vor merge din nou pe mâna actualului primar. Pentru că administraţia îşi face treaba nu numai în proiectele de anvergură, dar şi în micile şi importantele lucrări administrative.
Acest lucru se vede, de exemplu, pe câteva străzi recent amenajate. Pe strada Coloniei, primăria a susţinut din buget propriu construirea de podeţe şi rigole. Acelaşi lucru şi pe strada Teilor, unde lucrarea a fost executată de una dintre cele mai profesionsite firme din Vâlcea cu finanţare pe ordonanţa 28. Sistematizarea zonei blocurilor, racordările la canalizare pe strada Pădureţu, susţinerea echipei locale de fotbal sunt numai câteva din multele lucruri bune făcute de primarul Bîzîc! (T.G.)