Operatoarele call center ale candidatului Virgil Pîrvulescu terorizează cetățenii din Râmnicu Vâlcea

Publicația “Ziarul de Vâlcea” avertiza într-o ediție de săptămâna trecută:
“Disperați că sunt praf în sondaje, liberalii din Râmnicu Vâlcea au apelat la o campanie de manipulare și dezinformare prin intermediul telefoanelor date catre râmniceni! Campania de telefoane otrăvite îmbracă aspect penal, având în vedere că, deținem informații, baza de date cu telefoanele locuitorilor din Râmnicu Vâlcea ar proveni de la Direcția de Sănătate Publică Vâlcea”.
Luni, 14 septembrie, ne-a sunat doamna viceprimar Carmen Maria Preda, candidat al PER la funcția de consilier municipal să ne spună că a fost înjurată de o astfel de operatoare call center.
“Eram la partid, la sediul nostru când a sunat telefonul secretarei. M-a rugat să răspund eu, deoarece era ocupată. Apelul provine de la nr. de telefon 0728 550 196. Doamna care a apelat vroia să-mi expună programul domnului Virgil Pîrvulescu și m-a întrebat dacă știu că ultimul sondaj îl dă câștigător al alegerilor în Râmnic pe domnul Virgil Pîrvulescu. I-am spus să termine cu minciunile astea ordinare deoarece nu există niciun sondaj oficial, noi îl votăm pe domnul Mircia Gutău și nu ne interesează programul domnului Pîrvulescu. Duduia care a sunat mi-a închis, dar nu înainte de a-mi spune: atunci du-te dracului!”.
Peste doar două ore Cristian Jianu, candidat al PMP la primăria Râmnicu Vâlcea, ne-a declarat că mai mulți colegi de-ai dânsului de partid au primit astfel de telefoane.
“Înțeleg că fetele sau doamnele care dau telefoanele sunt plătite pentru asta și nu au nicio vină că agasează lumea sunând la cele mai neașteptate ore. Ce mă intrigă este de unde au această bază de numere de telefoane ale unor cetățeni din municipiu și mai ales modul agresiv în care încearcă să inducă interlocutorilor ideea că domnul Pîrvulescu conduce în nu știu ce sondaje!”.
Am văzut multe campanii electorale, noi, cei din presa vâlceană, dar așa ceva nu am mai întâlnit. Atâta înverșunare și agresivitate în mesaje online și acum și în mesaje audio.
Candidatul liberal pare a lupta cu disperare nu neapărat pentru victorie, ci mai ales pentru creșterea notorietății sale de care susține că are nevoie pentru a ajunge candidat pe un loc eligibil al PNL la alegerile parlamentare!

Traian GUMINSKI