O nouă provocare pentru Liceul Tehnologic Forestier

Liceul Tehnologic Forestier implementează al patrulea proiect consecutiv Erasmus+ 2022-1-RO01-KA121-VET-000067716 VET, pentru mobilități în domeniul formării profesionale – cod acțiune: KA121VET, o nouă provocare după cele trei proiecte câștigate și desfășurate anii trecuți.

Anul școlar 2022-2023 aduce 3 mobilități pe elevi si o mobilitate de formare job shadowing pentru cadrele didactice ale instituției noastre, in total un număr de 40 de participanți formabili.
Prima mobilitate pe job shadowing s-a incehiat cu succes, activitate desfășurată în Indiile de Vest (Sint Maarten) la școala St. Dominic High School, urmând să ne pregătim pentru lunile aprilie, iulie și august cu celelalte trei fluxuri de elevi.
Noul proiect Erasmus+ ne dă șansa să demonstrăm încă odată susținerea și valoarea educației prin participarea elevilor clasei a X-a și a XI a A , profilul Resurse naturale și protecția mediului și Tehnic.
Astfel noi, Liceul Tehnologic Forestier, și partenerul nostru, din Lisabona, PORTUGALIA ne propunem să oferim elevilor oportunitatea de a desfășura practica de specialitate într-un mediu deosebit, în vederea dezvoltării competențelor pentru amenajarea spațiilor verzi. Elevii vor beneficia de recunoașterea activității prin acordarea de certificate de calificare, un atuu în integrarea ulterioară pe piața muncii.
O nouă provocare o lansează Liceul Tehnologic Forestier prin programul Erasmus+ 2022-1-RO01-KA121-VET-000067716 VET, deschizător de noi drumuri, de experiențe unice și de elevi încrezători în propriile forțe! Curaj, încredere, știință…

Director Liceul Tehnologic Forestier, ing. profesor Staicu Gabriela