Narcisa Lecușanu și-a pus viața pe hârtie

Fosta mare jucătoare a Oltchimului, Narcisa Lecușanu, a lansat cartea autobiografică “Povestea vieții mele”. Volumul conține 251 de capitole, printre care 28 de impresii ale unor jurnaliști valoroși, foști colegi din handbal, antrenori, oameni cu care Narcisa a interacționat de-a lungul carierei.

“Am fost încurajată de scriitoarea Mariana Gorczyca, mare iubitoare de handbal, să scriu aceasta carte despre viața mea. După o perioadă destul de lungă, am acceptat provocarea. M-am întors în timp, la copilăria grea, cu multe lipsuri, dar în care am fost înconjurată de dragostea familiei. Am rememorat, de asemenea, momentul începerii practicării handbalului. Încă de la început am iubit acest sport. Nu am simțit nicio clipă că fac sacrificii, deși ele au existat. Am muncit foarte mult pentru a obține ceea ce mi-am propus. Am avut parte și de dezamăgiri, însă niciodată nu m-am dat bătută. A fost un drum dificil, dar extrem de frumos. Am scris aceasta carte cu gândul că voi inspira alți oameni. Povestea mea este sinceră și redă autenticitatea omului care a muncit pentru realizările sale, trecând de-a lungul anilor prin toate stările și etapele. Atât de succes, cât și de eșec”, a declarat Narcisa Lecușanu.
Narcisa a câștigat pentru Oltchim Cupei Cupelor și a ajuns în finala Ligii Campionilor. A marcat pentru echipa de legendă 129 de goluri în Liga Campionilor, în 40 de partide. ((G.C.)