Mulți bani pentru drumurile din comuna Bujoreni

Este una dintre cele mai atractive localități rurale din județ pentru investitorii imobiliari iar aceștia cu siguranță ar fi și mai interesați dacă comuna va rezolva problema cu extinderea canalizării și modernizarea drumurilor.
Primarul Gheorghe Gîngu spune că administrația din Bujoreni lucrează la mai multe proiecte pentru modernizarea drumurilor locale. Unul dintre aceste proiecte, în valoare de 1 milion de euro, a fost depus la AFIR pentru asfaltarea a 4 kilometri de drumuri. Acest proiect are șanse mari de a primi finanțare.Drumurile de interes local din Bujoreni vor fi modernizate prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, unde se urmărește modernizarea a încă 20 de kilometri de drumuri. Deja au fost alocate 20 de milioane de lei pentru acest obiectiv, iar lucrările vor include și construirea de poduri peste pârâul Muereasca și peste pârâul Vale Bujorencii.
Primarul mai spune că modernizarea drumurilor este o prioritate și că înțelege așteptările cetățenilor. El le-a cerut să aibă puțină răbdare pentru ca proiectul să fie realizat cu atenție. În plus față de asfaltare, vor fi realizate lucrări pentru îngroparea utilităților conform standardelor europene. (T.G.)