Minori prinşi la furat de combustibil din vagoane

furt-combustibil
Trei minori au fost depistaţi în staţia CF Govora de poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie Transporturi şi de jandarmi, în timp ce încercau să sustragă combustibil din vagoane.

Poliţiştii biroului, jandarmi si organe de control CFR din cadrul Regionalei Craiova au efectuat în perioada 5-11 noiembrie opt controale pe linia pazei bunurilor şi valorilor monetare, la centrele de colectare a fierului vechi şi au verificat 93 de trenuri, staţii şi triaje. Au fost legitimate 83 de persoane şi depistaţi 58 e călători frauduloşi, fiind aplicate 9 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2250 lei.
„Pe timpul desfăşurării acţiunilor în Staţia CF Rm. Valcea a fost depistat T. D., de 40 ani, din mun. Rm. Vâlcea, care profera insulte la adresa călătorilor aflaţi pe peronul staţiei. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu suma de 400 lei la L. 61/1991. De asemenea, în Staţia CF Govora au fost identificaţi M. M., de 17 ani, fără forme legale în mun. Rm. Vâlcea, M. C., de 24 de ani, din mun. Rm. Vâlcea şi C. C., de 19 ani, din Vaslui, fără forme legale în mun. Rm. Vâlcea, care încercau să sustragă combustibil din vagoane, motiv pentru. care au fost sancţionaţi la L. 61/1991 cu câte 500 lei, respectiv 250 lei minorul”, se spune în comunicatul transmis de IPJ Vâlcea.