Băut, a lovit maşina de două ori într-o zi

sofer-beat
Lucian F. de 53 de ani din Rm. Vâlcea a lovit maşina de două ori, ieri, 11 noiembrie. Poliţiştii din cadrul Biroul Rutier au fost sesizaţi cu privire la producerea a două accidente rutiere, soldate doar cu pagube materiale, la aceeaşi persoană.

În jur de ora 15.10 echipa operativă ajunsă la faţa locului, a stabilit faptul că
Bărbatul a condus un autovehicul pe str. Popa Şapcă din mun. Rm. Valcea, iar la punerea în mişcare de pe loc (drumul fiind în rampă) a lovit cu partea spate a maşinii, partea spate a unui autoturism, parcat regulamentar.
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Vâlcea unde i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului, fiind luată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pe durata efectuării cercetărilor.
La numai câteva ore, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui alt eveniment rutiere soldat doar cu pagube materiale pe aceeaşi stradă.
Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au avut surpriza să constate că Lucian F. a condus din nou autovehicul, având dreptul de a conduce suspendat, pe str. Popa Şapcă, iar la efectuarea manevrei de mers înapoi, a lovit cu partea spate a autoturismului un alt autoturism, parcat regulamentar.
Şoferul a fost testat încă odată cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Vâlcea unde i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit un alt dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi având dreptul de a conduce suspendat.