Minciuna are picioare scurte! Sute de cetățeni din Mateești sunt revoltați că primarul lor a fost denigrat la o adunare politică

Alegerile într-un singur tur de scrutin oferă prima șansă primarilor în funcție. Dacă în acea localitate primarul este apreciat de comunitate și a făcut și treabă este aproape imposibil de bătut. Acest lucru îl știu toți politicienii cu experiență, iar la lansarea candidatului PNL pentru Primăria Mateești au participat numeroși politicieni cu experiență ai PNL, din conducerea organizației județene, după cum se vede și din pozele postate pe facebook de organizația locală.
Fiecare partid are dreptul să-și stabilească propria strategie de campanie electorală. Dar dacă tu impui unui candidat să se lanseze cu minciuni evidente și mai și aplauzi aceste minciuni înseamnă că ai impresia că te adresezi unui electorat retardat.
Iar electoratul din Mateești este format din oameni gospodari și vrednici. Acești oameni știu exact ce a făcut primarul Ilie Cosmin Anghelescu pentru localitatea care a fost administrată mai multe mandate deplorabil. Acești oameni știu că cei ce au mărit prețul la apă au fost, în 2019, cei 6 consilieri PNL şi unul PER care au mărit tariful de la 3 lei la 6,6 lei. Atunci Ilie Cosmin Anghelescu şi consilierii PSD s-au opus. A veni acum să spui că primarul a mărit preţul la apă, este o mojicie. A spune că a făcut proiectele fostului primar Alexie, este iar o mojicie. Aproape toate proiectele care au adus milioane de euro în localitate și pe care le-am prezentat detaliat în acești ultimi trei ani, au fost finanţate pe programe care nici nu existau când primar era Alexie.
Candidatul liberal al cărui nume nici nu-l pomenim pentru că nu are importanţă pentru alegători spune că a cadastrat el terenurile din Mateeşti. O altă mare minciună.
Peste 50 de km de drumuri a cadastrat Ilie Cosmin Anghelescu în ultimi doi ani.
Dar despre realizările primarului din Mateești a cărui muncă este batjocorită de niște oameni lipsiți de scrupule, vom mai vorbi în campania electorală, când îi vom susține pe primarii care merită, îndiferent de politică, și le vom prezenta greșelile sau incapacitatea celor care nu mai merită să fie aleși.
Declarație primar Cosmin Anghelescu: “Nu îmi fac griji legate de alegerile locale. Oamenii mă cunosc și m-au văzut la treabă. Mă deranjează numai minciunile spuse de unii la această adunare politică și mă deranjează parlamentarii care nu au mișcat un deget pentru a mă ajuta în acești patru ani pentru Mateești că stau acum și aplaudă niște insulte și jigniri. Mulțumesc tuturor jurnaliștilor onești care au prezentat realizările administrației din Mateești și fiecare proiect care l-am implementat”.

Traian GUMINSKI

https://youtube.com/shorts/SzFTP1usoLY?feature=share