Mihail Tiţoiu din Vaideeni – în spectacol la New York

Povestea vieţii tânărului Mihail Tiţoiu din Vaideeni, despre care scriam în toamna trecută că este ca o telenovelă, contiuă în weekendul următor pe tărîm american. Considerat unul dintre cei mai buni saxofonişti din valul tânăr, acesta va concerta alături de cunoscuta Carmen Şerban în cel mai mare restaurant român din New York.


Luxosul şi elegantul “Romanian Garden” de pe Sunnyside Avenue a pregătit deja afişele cu Mihail şi Carmen pentru spectacolele din 23 şi 24 martie.
“Am foarte multe de învățat încă. Vreau și voi reuși să plec în SUA. Vreau să învăț de la cei mai buni, iar acolo sunt cei mai buni cântăreți de jazz. În România, la nunți, nu am cum să cânt astfel de piese, de aceea cred că voi încerca în perioada următoare să evoluez și în cluburi de unde am avut solicitări. Și trebuie să studiez mai multă teorie, să absolv un Conservator”, ne declara anul trecut Mihail şi iată că face acum primul pas.
La începutul săptămânii, aflat la Antena 1 pentru o înregistrare ce urmează să fie difuzată de Paşte, ne-a declarat într-o scurtă convorbire telefonică:
“Am puţine emoţii, dar sunt bucuros că voi cânta pentru români plecaţi de multă vreme din ţară. Ni s-a spus că este un public extraordinar, voi revedea şi nişte prieteni din Vâlcea ce s-au stabilit aici. Vom avea mai multe concerte în SUA. Eu nu renunţ la ideea de a studia cândva aici”.
Redacţia nostră îi urează mult succes lui Mihail şi sperăm ca el şi Carmen Şerban să aducă bucurie românilor din New York . (T.G.)