Mihai Costea va juca la Viitorul Dăești!

Viitorul Dăești a reușit să dea încă o lovitură importantă pe piața transferurilor, înainte de reluarea campionatului. La gruparea de la Fedeleșoiu va evolua și Mihai Costea care va reface alături de Florin Costea un cuplu care acum câțiva ani era letal în primul eșalon al României.

Destinele lui “Nilă” și “Cioară”

Mihai și Florin Costea, “Nilă” și “Cioară” cum îl mai știu iubitorii fotbalului din România, au fost ani buni cei mai curtați fotbaliști români. Adrian Mititelu i-a transferat de la Vâlcea la Universitatea Craiova în anul 2006, și până în 2011 au evoluat în Bănie.
De la 75.000 de euro cât au costat initial, “Nilă” și “Cioară” au ajuns să aibă clauze de reziliere enorme de 15, respectiv 12 milioane de euro! Au ajuns până la urmă la Steaua București, după ce Universitatea a fost descalificată de Federația Română de Fotbal.
Florin a avut mare ghinion cu accidentările și a rezistat în Ghencea un singur an, în timp ce Mihai Mihai Costea a plecat în cele din urmă de la FCSB în 2014, când s-a transferat în Polonia, la Zawisza Bydgoszcz. După aventura în Polonia, “Nilă” a mai trecut pe la FC Voluntari, Ittihad Kalba, SC Fujairah și Al-Arabi, ultimele trei grupări din Emiratele Arabe. La revenirea în România a mai semnat cu formațiile Chindia și Progresul 2005, ultima dată la ARO Câmpulung în Liga a IV-a. Fotbalistul de 34 de ani speră să ajute decisiv pe Viitorul Dăești în tentativa de promovare în Liga a II-a. (Gabriel Cîrjaliu)