MESERIA DE COAFOR STILIST LA LICEUL TEHNOLOGIC “GENERAL MAGHERU”

Oferta educațională a Liceului Tehnologic “General Magheru” pentru anul școlar 2024-2025, învățământ liceal, cuprinde și un număr de 12 locuri la calificarea COAFOR STILIST.

DE CE SĂ ALEGI MESERIA DE COAFOR STILIST?

Pentru că este o profesie indispensabilă. Specific acestei meserii este executarea de lucrări menite să înfrumusețeze aspectul fizic, să scoată în evidență anumite trăsături sau să corecteze unele defecte.
Pentru că meseria a evoluat de-a lungul timpului, iar astăzi a ajuns la nivel de artă. Prin lucrările executate, hairstilistul dă glas personalității clientului, scoate în evidență unicitatea lui, oferindu-i o stare de confort și siguranță în viață.
Pentru că îți poți pune în valoare creativitatea, experimentând tehnici noi, forme și culori, fiind mereu în pas cu moda.
Pentru că-ți oferă posibilitatea de a-ți dezvolta propria afacere, având avantajul unui program flexibil.

Liceul Tehnologic ,,General Magheru” are o tradiție în școlarizarea în această calificare, iar elevii fac practică în saloanele de coafură din oraș: Salon Silvia, Salon Carla, Salon Miss, Salon Celia și Salon Ely.
La ora actuală, în școala noastră, în meseria hairstilist sunt școlarizați elevi în clasa a IX-a și a X-a. Chiar dacă sunt la început de drum, elevii sunt interesați să-și însușească tainele meseriei și să-și dezvolte pasiunea pentru frumos prin realizarea de coafuri cu stil. Totodată, viitorii specialiști sunt îndrumați să descopere tainele cosmeticii decorative și ale manichiurii, cartea de vizită a oricărei femei.

Te așteptăm la Liceul Tehnologic ,,General Magheru” pentru a te pregăti în meseria COAFOR STILIST care îți poate asigura o carieră de succes și venituri motivante!

Ing. Olteanu Elena – director Liceul Tehnologic “General Magheru”