Maşină furată din faţa casei de un bărbat băut, depistat în trafic de poliţiştii vâlceni

Polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Ștefănești și Voicești au depistat în trafic, un autoturism sustras în scop de folosință.

În seara zilei de 10 august a.c., polițiștii au fost sesizați de un bărbat din comuna Ștefănești, cu privire la faptul că, autoturismul său pe care îl lăsase în fața casei, cu portierele neasigurate și cu cheile în contact, a fost sustras de persoane necunoscute.
În urma căutărilor efectuate a fost depistat în trafic, pe drumul dintre Ștefănești – Dobrușa, autoturismul în cauză, ce era condus de un bărbat de 55 de ani, din comuna Ștefănești.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezulat o alcoolemie de 1,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe.