Femeie înşelată la Complex Nord prin metoda ghicitului

La data de 10 august a.c., polițiștii de ordine publică, din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au identificat o tânără de 19 ani, bănuită de comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112, de un bărbat, cu privire la faptul că, pe strada Calea lui Traian în parcul Complex Nord, o persoană de sex feminin a fost victima unei inșelăciuni prin metoda ghicitului.
Polițiștii ajunși la fața locului au identificat o femeie de 48 de ani, care a relatat faptul că, a fost abordată de mai multe femei care i-au cerut bani pentru ai ghici.
La plecare femeia a constatat că a fost înșelată, iar în locul banilor a primit un fișic roluit în interiorul căruia se aflau mai multe hârtii.
Polițiștii au efectuat verificări în zonă fiind indentificate mai multe persoane de sex feminin, dar și o tânără de 19 ani, din muncipiul Râmnicu Vâlcea, bănuită de comiterea faptei.
În urma discuțiilor purtate, tânăra a recunoscut că a înșelat-o pe femeia de 48 de ani restintuindu-i suma de 90 lei. Pe numele tinerei a fost întocmit un dosar penal pentru înșelăciune.