Mărţişoare la Teatrul Anton Pann! Spectacole de teatru, spectacole în premieră, recitaluri de muzică, lansări de carte şi din nou Planetariu

O lună plină cu evenimente la Teatrul Anton Pann. În afara spectacolelor de teatru programate ca în fiecare sâmbătă de la ora 19.00, Teatrul Anton Pann a pregătit și alte surprize. Pentru a vă face o idee, ca să vă puteți hotărî la care dintre ele veți participa, în rândurile de mai jos vi le prezentăm și dumneavoastră.


În această sâmbătă de 11 martie la Teatrul Anton Pann vor avea loc două spectacole. De la 11.30 cei mici și nu numai pot revedea „Punguța cu doi bani” o poveste frumoasă care de fiecare dată prin regia propusă scoate de pe buzele celor mici acelea sunete de uimire cum de este posibil, după ce a băut toată apa din fântână, să fie atât de mare cocoșul năzdrăvan. O poveste frumoasă la care sunteți invitați și dumneavoastră împreună cu cei mici. De la ora 19.00 în Sala Studio sunteți așteptați să vedeți un spectacol care încă de la premieră s-a bucurat de succes. Este vorba de „Crize” sau Încă o poveste de dragoste, piesă scrisă de Mihai Ignat, regia Bogdan Tudor Pelerin, o comedie romantică în care se vorbeşte despre un El si o Ea, despre crizele unui cuplu pentru care granița dintre dragoste și ură este pe muchie de cuţit. Cei doi actori, Iulia Antonie și Radu Constantinov, vă vor arăta pe parcursul spectacolului crizele prin care ar putea trece aproape orice cuplu.

Săptămâna viitoare, zilele de vineri și sâmbătă sunt alocate celui mai important eveniment din această lună. Este vorba de premiera spectacolului „Yen” de Anna Jordan, regia Adrian Roman, un spectacol care încă de la avanpremieră s-a remarcat ca un spectacol foarte bun cu priză la public, un spectacol care va avea cu siguranță viață lungă. Este programat pe 17 și 18 martie. Chiar dacă vom mai vorbi la momentul respectiv despre această premieră națională, noi zicem să vă grăbiți. Mai sunt foate puține bilete. Intre timp, în săptămâna 13-18 martie la Teatru Anton Pann vor avea loc și alte spectacole. Amintim aici „Ubu- Rege” programat marți 14 martie de la ora 18.00 și un spectacol pentru copii, „Frumoasa adormită” propus de Teatrul Așchiuță din Pitești, sâmbătă 18 martie, aceeași oră 11.30.
Săptămâna 20-25 martie debutează cu un recital rock medieval și o lansare de carte. Luni 20 martie de la ora 18.00, cu intrare liberă, va avea loc lansarea de carte a scriitoarei Maria Munteanu, Lăcriman-ultimul descendent al lui Dracula. Parcurgând rândurile acestei cărţi, veţi primi Cheile deschizătoare ale Porţilor dintre Lumi, uimiţi că Poveştile se reîntorc la viaţă într-un prezent care părea că va rămâne arid. După lansare va urma un recital de rock medieval susținut de Trestian Dumitrescu. Așadar rețineți și această dată de luni, 20 martie, ora 18.00.
Luna martie se va încheia cu cinci zile de Planetariu. Pentru că s-a bucurat de succes, atunci cand au fost pentru prima dată la Rm Vâlcea, în perioada 30 ianuarie- 3 februarie, organizatorii au propus ca în zilele de 27- 31 martie cei mici să fie încântați din nou cu poveștile spuse despre Univers. La finalul fiecarui spectacol de Planetariu Mobil se va sustine un experiment interactiv cu ajutorul unui Tellurium astfel încât toti participantii vor avea ocazia sa-si exprime liber “gandurile astronomice”.

Acestea sunt doar câteva din propunerile Teatrului Anton Pan npentru această lună a mărțișorului. Sunteți așteptați cu drag la TEATRU.

Daniela Stefanescu
PR Teatrul Anton Pann