Marta Batinovic, noul căpitan al campioanelor de la SCM Râmnicu Vâlcea

Portarul Marta Batinovic este noul căpitan al campioanei României la handbal feminin, SCM Râmnicu Vâlcea, postură în care a acordat un interviu pentru site-ul clubului.

Rep.: – Ce înseamnă pentru tine această distincție?
M.B.: – Va fi o experiență nouă pentru mine, este prima dată când sunt căpitan de echipă la un club mare. În cariera mea m-am preocupat doar pe dezvoltare, în fiecare zi ne putem îmbunătăți atât ca persoană dar și ca sportive, iar pentru mine va fi o experiență interesantă.
Rep.: – Cum este la Râmnicu Vâlcea?
M.B.: – Sunt foarte surprinsă de condițiile de aici! Îmi plac foarte mult suporterii noștri, care sunt al 8-lea jucător pentru noi. Nu mai am răbdare până la următorul joc cu sala plină deoarece este ceva incredibil, cred că toate echipele adverse care vin aici știu ce înseamnă să joci la Râmnicu Vâlcea. Despre echipă am doar cuvinte de laudă, daca anul trecut am fost o echipă noua, cu unele fete care nu au mai jucat în Liga Campionilor și am avut ajuns foarte departe în competiție, anul acesta îmi doresc foarte mult să jucăm handbal, să revină toate aspectele la normal și să demonstrăm că ne putem bate cu orice echipă.
Rep.: – Poate echipa să depășească performanțele din sezonul trecut?
M.B.: – De ce nu? Sezonul trecut nu am avut un lot cu foarte mare experiență în Liga Campionilor și am arătat că ne putem bate de la egal la egal cu oricine. Am avut jocuri foarte bune și consider că sezonul acesta va fi și mai bun, toate fetele vom face un “pas în față” din punct de vedere al experienței și sunt sigură că ne vom lupta cu oricine.
Rep.: – Cine are prima șansă la cucerirea titlului național?
M.B.: – Bineînțeles că noi suntem! Ce pot să spun? Vom arăta foarte bine în noul sezon, am arătat și sezonul trecut că putem juca cu orice echipă, dar bineînțeles, trebuie să fim pregătite 100% pentru fiecare partidă.
Rep.: – Ce mesaj ai pentru suporteri?
M.B.: – Ne este foarte dor de ei! Credem că toate persoanele din oraș, suporterii noștri, persoanele care nu ne vor putea sprijini din sală, și ne vor urmări jocurile la TV vor fi alături de noi. Vom face tot ce ține de noi să avem evoluții bune, acesta este jobul nostru, trăim pentru acest oraș, pentru acest club și pot spune că așteptăm cu mare drag revederea cu suporterii noștri, al 8-lea jucător al echipei!