Mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru femeia care a smuls un pandantiv

Poliţiştii vâlceni au pus în executare mandatul emis de Tribunalul Vâlcea pentru arestarea preventivă pe 30 de zile pentru femeia care în data de 28 ianuarie, în jurul orei 16.00, a sustras în parcarea supermarketului “Billa” din Rm. Vâlcea de la gâtul unei femei un lănţişor de aur de circa 14 grame, după care a împins-o, aceasta suferind leziuni.

P. P., de 34 ani, a fost abordată de către o persoană pe care nu o cunoştea, dar care, prin agresiuni fizice şi verbale, a deposedat-o de un lănţişor cu pandantiv pe care îl avea asupra sa. Persoana vătămată a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale.
Ca urmare a investigaţiilor desfăşurate cu rapiditate, poliţiştii au reuşit la scurt timp după incident identificarea principalei suspecte a faptei, o femeie de 45 de ani, care a fost condusă la sediul Poliţiei municipiului Rm. Vâlcea pentru audieri.
În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 31 ianuarie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea a dispus efectuarea urmăririi penale faţă de L. A ., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. În acest sens, femeia a fost arestată preventiv 30 de zile.