Liceul Tehnologic Forestier implementează un nou proiect Erasmus+

Liceul Tehnologic Forestier implementează un nou proiect Erasmus+ 2021-1-RO01-KA121-VET-0000110016, pentru Mobilități în domeniul formării profesionale – cod acțiune: KA121VET, un nou început, o nouă provocare după cele două proiecte câștigate și desfășurate anii trecuți.

Noul proiect Erasmus+ ne dă șansa să demonstrăm încă odată susținerea și valoarea educației prin participarea elevilor clasei a X-a, profilul Resurse naturale și protecția mediului. După ce vor fi selectați, vor pătrunde într-o incursiune plină de mister a pădurii și de tot ce o înconjoară, de fascinantul domeniu al silviculturii.
“Astfel noi, Liceul Tehnologic Forestier, și partenerul nostru, Horto do Campo Grande, din Lisabona, PORTUGALIA ne propunem să oferim elevilor oportunitatea de a desfășura practica de specialitate timp de 3 săptămâni într-un mediu deosebit, în vederea dezvoltării competențelor pentru amenajarea spațiilor verzi. Elevii vor beneficia de recunoașterea activității prin acordarea de certificate de calificare, un atuu în integrarea ulterioară pe piața muncii.
O nouă șansă și o nouă provocare o lansează Liceul Tehnologic Forestier prin proiectul Erasmus+, deschizător de noi drumuri, de experiențe unice și de elevi încrezători în propriile forțe! Curaj, încredere, știință, toate în proiectul Erasmus+!”, precizează director ing.prof. Staicu Gabriela.