Cât de important este Congresul liberal pentru România

În weekend se va desfășura cel mai important spectacol politic al acestui an.
În plin Val 4 al Pandemiei, cu prețurile la gaz și electricitate mărite la cel mai mare tarif din UE, cu copii debusolați după 19 luni de simulacru la școală, cu un șomaj în creștere și salariu minim cantonat la o sumă ridicolă românii par a nu avea nici cel mai mic interes de a urmări bătălia dintre Ludovic Orban și Vasile Cîțu.
Numai că acest meci politic nu este între doi oameni sau între două tabere. Această bătălie se duce pentru supraviețuirea sau distrugerea singurului partid din UE care se află la Guvernare și care are în titulatura sa cuvântul “Național”.
Iar gașca care controlează acum UE și care dispune cote de vaccinare sau de migranți, adică bezmeticii ce vor să sancționeze Româania că nu dă suficiente drepturi celor din LGBT, nu are nimic de a face cu naționalismul popoarelor ci din contră le distruge pas cu pas tradițiile, obiceiurile și iubirea de patrie și națiune.
Cei din “echipa câștigătoare” vor face toate presiunile posibile asupra votanților și vor încerca ,dacă este nevoie, să și fure din voturi. Nu chiar cum au furat useriștii în sectorul 1, ci mult mai dibaci.
În spatele lui Florin Cîțu nu este doar această oribilă menajerie politică ai cărei exponenți mai cunoscuți sunt Rareș, Alina, Raluca, Emil și mai ales Klaus. În spatele fostului bursier care-și permitea în SUA să șofeze beat și să facă credite pe care să nu le achite așa cum pe vremuri își permitea, elev la Energeticul din Râmnic să pice examenul de treapta a doua, dar să absolve liceul, stă o mizerabilă camarillă ahtiată pe acaparat ultimele resurse din România, cu obiectiv stabilit de a îndatora țara noastră până acolo încât să-și piardă suveranitatea.
Liberalii cu drept de vot la Congresul ce vine au o responsabilitate uriașă nu atât pentru partid, cât, dacă înțelegeți ce spun, pentru fiecare român.
Ludovic Orban are o grămadă de păcate, este un dușman declarat la PSD, singurul partid care chiar a fost interesat de oamenii din zona rurală, este un politician ce a promovat deseori oameni total incompetenți în funcții cheie, iar vâlcenii îi cunosc bine pe unii dintre ei, este cel care l-a promovat pe ministrul Grindă, în timpul său s-a dat marele tun UNIFARM, i-a procopsit pe Bucureșteni cu catastrofa de Nicușpr Dan nenorocind milioane de oameni, a fost prieten apropiat al infractorului Nelu Iordache, sub el a existat noaptea celor 25 de ordonanțe fără avize și tot el a înființat acel oribil și ticălos Grup de Comunicare Strategică condus de frustratul și insuportabilul domn Manciu, a încercat să mituiască la vedere presa stabilind cine și cât să primească, i-a avut aghiotanți pe inegalabilii valeți Costel Barbu și Antonel Tănase, iar o parte din baronii liberali aliniați azi în spatele lui Cîțu au stat cândva la mese și chermeze cu el, și cu toate acestea, dacă aș avea drept de vot la acest Congres, aș vota cu Ludovic și nu cu Cîțu. Pentru că eu încă iubesc România.

Traian Guminski