Liberalii vâlceni, implicaţi în acţiuni caritabile

În fiecare an, Partidul Național Liberal Vâlcea, aduce bucurie și căldură sufletească în casele vâlcenilor! Echipa PNL, s-a implicat cu generozitate în acțiunea „Şcoala cu joacă”, alaturi de organizaţii neguvernamentale din judeţ şi de societățile SC Nurvil SRL și SC Boromir Ind SRL.

Astfel, Moș Crăciun a ajuns luni la grădinițele din Lăpușata, Păușești Otăsău şi Cernișoara, iar marţi în localităţile Stănești, Alunu, Muereasca şi Măciuca. Sălile de clasă decorate pentru sărbătorile de iarnă, colindele vesele cântate de cei mici și bucuria venirii Moșului au creat un moment de fericire în sufletele celor mici. Copiii au primit cu entuziasm cadourile dulci aduse de voluntari şi de membrii Partidului Național Liberal Vâlcea. Nu au fost uitate nici cadrele didactice, care au primit materiale didactice utile pentru activitățile desfășurate zilnic cu micuții: cărți, creioane colorate, plastilină, blocuri de desen, pensule, planșe, cretă, hârtie glasată, dar şi materiale necesare pentru îngrijirea și igiena copiilor, săpun lichid și șervețele umede.
De altfel, în aceste zile, au loc acţiuni caritabile în majoritatea localităţilor administrate de primari ai Partidului Național Liberal, dovedind în acest mod faptul că PNL are grijă de generația viitorului nostru, de copiii noștri, de a îmbelșuga masa de sărbători a vâlcenilor cu daruri frumoase.