Liberalii şi pesediştii au împărţit mii de flori în Râmnic

Favoriţii la câştigarea alegerilor pentru primăria Râmnicu Vâlcea, deputatul Romeo Rădulescu (PSD) şi consilierul municipal Grigore Crăciunescu (PNL) au împărţit marţi mii de flori şi mărţişoare domnişoarelor şi doamnelor din municipiu.

Ambii au fost însoţiţi de un staf format din membrii ai organizaţiilor de tineret şi femei. Grig Crăciunescu, secondat de senatorul Adrănel Cotescu,liderul liberalilor din municipiu, a preferat zona din partea de Nord a municipiului şi Maternitatea, iar deputatul Romeo Rădulescu, secondat de deputatul Costi Rădulescu liderul PSD zona centrală şi cartierul Ostroveni.
FB_IMG_1456905216137_360x640
Acţiunile au fost apreciate de râmniceni care nu le-au interpretat drept campanie electorală deoarece an de an atât liberalii cât şi pesediştii fac surprize femeilor de 1 şi 8 martie. Inedit moment a fost cel în care liberalii au “flancat-o” pe stradă de Aurora Gherghina, subprefect al judeţului şi s-au fotografiat cu ea după ce i-au dat flori şi momentul în care un grup de cetăţeni din piaţă au strigat după Rome Rădulescu: “Scăpaţi-ne de puşcăriaş!”.