Liberalii au un program ambiţios pentru Râmnicu Vâlcea

Miercuri, 4 mai, în Sala Mare a Consiliului Judeţean Vâlcea, a avut loc o întâlnire a liberalilor din municipiu.
FB_IMG_1462560498513_640x427
Au fost prezenţi şi primari liberali sau candidaţi la primării din comune limitrofe municipiului. S-a lansat programul politic, de fapt programul electoral al candidatului Grigore Crăciunescu la Primăria Râmnicu Vâlcea, a fost prezentată lista de candidaţi PNL la Consiliului Municipal. Câţiva dintre ei s-au prezentat şi au prezentat obiectivele acestei echipe, precizăm că PNL şi-a schimbat integral propunerile pentru acest consiliu. Din actualii consilieri locali, doar Grigore Crăciunescu mai este prezent, fiind candidat pentru alegerile din 5 iunie.
“Eveniment Vâlcean” consideră obiectivele şi programul candidatului PNL la Primăria Râmnicu Vâlcea ca fiind realiste, eficiente şi extrem de bine documentate.
Redacţia noastră îl susţine în această campanie electorală pe GRIGORE CRĂCIUNESCU pentru a câştiga alegerile şi funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, considerând că este cel mai bun candidat.
În perioada următoare vom prezenta detaliat programul său electoral şi lista de candidaţi la consiliul local precum şi obiectivele acestei echipe pentru mandatul 2016-2020!