Lansări de carte marca Anton Pann

Societatea culturală Anton Pann şi Biblioteca Județeană Antim Ivireanul organizează joi, 14 ianuarie, începând cu ora 17,00, un eveniment marca Anton Pann, la biblioteca județeană: dublă lansare de carte.

“”Nevoia de românism” şi “Deşertul de fier” sunt scrise de un autor care merită aprecierea criticilor și cu care ne mândrim, Nicolae Melinescu. Acest om şi-a dovedit valoarea”, ne-a mărturisit vicepreședintele societăţii Anton Pann, Violeta Scrociob.
Nicolae Melinescu a fost realizator şi producător la Televiziunea Română, de la începutul anilor ’90, şi a realizat peste 90 de reportaje pentru emisiunea World Report a canalului american de televiziune CNN şi pentru programul european de ştiri Euronews. În anul 2000 a fost recompensat cu Premiul de merit acordat de CNN International pentru experienţa profesională. De asemenea, a realizat peste 600 de interviuri cu personalități politice, șefi de state, reprezentanți ai NATO și ONU. Este autor al unor cărţi de ficţiune, romane şi literatură.
FB_IMG_1452342397517_480x640
Cel de-al doilea eveniment este organizat chiar pe 15 ianuarie, la Curtea de Argeş, la Centrul de Cultură George Topârceanu, începând cu ora 15,00, și este vorba tot de o dublă lansare, autor Nicu Cismaru, președintele societății Anton Pann. ” “Cele două cărți care vor fi lansate la Curtea de Argeș vor fii “Cartea cu petale” şi “Resturi de paradis”, cărți care şi-au dovedit valoarea în cultura vâlceană. Evenimentul susținut în cadrul manifestării culturale “Ziua Eminescu” şi este organizat de Societatea Culturală Anton Pann, Biblioteca Municipală Curtea de Argeş şi Centrul de Cultură George Topârceanu”, a mai adăugat Violeta Scrociob. Moderatorul evenimentului va fi inimosul director al Bibliotecii Municipale Curtea de Argeș, Marian Ghiță.