La Teatrul Anton Pann: spectacole în premieră, spectacole invitate, deplasări la festivaluri naționale și internaționale, expoziții, întâlniri etc.

Luna aceasta la Teatrul Anton Pann sunt programate numeroase activități culturale, spectacole la cele două săli, spectacole în premieră pentru copii și adulți, spectacole invitate, deplasări la festivaluri naționale și internaționale. La sfârșitul acestei săptămâni sunteți așteptați la premiera spectacolului pentru copii și nu numai..
Sâmbătă, 6 mai, de la ora 11.30, în premieră se va juca spectacolul pentru copii- ”Cutia cu emoții” de Cristina Țane, muzica- Paul Ovidiu Cosovanu, scenografie și regia-Ștefan Craiu.
Duminică 7 mai pe scena festivalului Fest Monodrame de la Bacău se va juca spectacolul ”Iona” după piesa scrisă de Marin Sorescu, regia Mateea Marin.
Duminică, 7 mai, tot de la ora 19.00, în Sala Mare, un spectacol invitat al Teatrului de Artă București -Un bărbat și mai multe femei”, o comedie explozivă, cu Paula Chirilă și George Constantinescu în regia lui Bogdan Hușanu.
Până săptămâna viitoare, 8-14 mai, când la Teatrul Anton Pann vor avea loc alte evenimente culturale, vă propunem ca împreună cu cei mici să veniți, sâmbată 6 mai, de la ora 11.30, la premiera spectacolului ”Cutia cu emoții”, un spectacol ce oferă o perspectivă pozitivă asupra emoțiilor și a modului în care acestea pot fi gestionate. Spectacolul promovează înțelegerea și empatia, și încurajează copiii să fie mai deschiși și să își exprime sentimentele într-un mod sănătos și pozitiv. Din distribuție fac parte: Marina Munteanu, Viorica Stamate, Dospina Maria, Maria Ștefan. Regizor tehnic, Doru Perpelea, scenografia și regia Ștefan Craiu.
Împreună să ne bucurăm de teatru!