La mulţi ani, “24 PLUS”!

Salutăm apariţia pe piaţa media din Vâlcea a ediţiei care marchează 3 ani de existenţă a Revistei “24 Plus”. O revistă de publicitate tipărită la cea mai cunoscută tipografie din Vâlcea, în condiţii grafice deosebite şi care este distribuită gratuit. Îi felicităm pe Costel Ungureanu şi Bogdan Diculoiu cei care au creat revista şi care au dezvoltat acest concept de publicitate în oraşul nostru.

” Revista “24 Plus” a apărut până acum în 37 de ediţii, care au totalizat aproximativ 2000 pagini, editate într-un tiraj total de aproximativ 90.000 exemplare. Totul într-un format grafic de calitate.
Am reuşit să promovăm bunurile şi serviciile oferite de peste 500 parteneri care şi-au făcut publicitate în revistă şi o distribuim constant, gratuit, în minim 100 locaţii.
Sperăm la mai mult. Am vrea ca fiecare ediţie să aibă cât mai multe pagini şi un tiraj cât mai mare. Dar totul depinde şi de succesul fiecărui antreprenor, al fiecărei societăţi. Împreună am evolua mult mai bine cu o clasă politică responsabilă care să permită dezvoltarea comerţului, turismului , transporturilor, în general al economiei. Mai puţină birocraţie, taxe mai mici şi sprijinirea noilor societăţi.
Credem însă că fiecare este dator să sprijine dezvoltarea comunităţii locale. Consecvenţi acestui principiu am decis ca în acest an să oferim, începând cu ediţia din luna mai şi până la finele anului tarife cu 33% mai mici pentru orice firmă înfiinţată în acest an, iar partenerilor care au mers pe mâna noastră de la primele ediţii le oferim bonusuri în spaţiu publicitar suplimentar !
Vom evolua împreună, sperăm, cât mai mult timp!
La mulţi ani celor care ne citiţi constant, tuturor care ne-au fost alături, partenerilor noştri actuali şi viitorilor parteneri!
Nicolae-Bogdan Diculoiu
Costel Ungureanu”.