La BUJORENI credem în GEORGE GÎNGU!

Îl ştim de mulţi ani, dar l-am urmărit mai ales în anii în care a fost consilier local şi în care s-a zbătut permanent pentru a promova soluţii bune în administraţia comunei, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor şi pentru a aduce corectitudine şi transparenţă decizională în primăria Bujoreni.

George Gîngu candidează în 5 iunie din partea PSD pentru funcţia de primar având şi o echipă respectabilă pe lista de candidaţi la consiliul local.
Decizia noastră de a îl susţine pe omul George Gîngu vine mai mult din cunoaşterea potenţialului său şi din faptul că de fiecare dată când vorbeam cu el, oriunde ne întâlneam, ne povestea problemele din localitate şi ne relata soluţiile pe care le-ar avea dacă ar fi el la conducerea primăriei. Este un om creator şi inventiv, muncitor şi abnegat şi l-am fi susţinut şi dacă era musulman şi dacă era papuaş. Dar ne este mai uşor pentru că este un adevărat creştin ortodox, are multă credinţă în el şi este un fiu devotat Bujoreniului cunoscând fiecare metru pătrat din această localitate frumoasă!
Programul electoral, prezentat deja de unii colegi din presa locală, îl vom detalia cu observaţii de ale noastre pe ediţiile online şi alături de alte informaţii despre echipa PSD din Bujoreni, în următoarea ediţie tipărită!
Îi dorim mult succes candidatului George Gîngu şi fie ca la aceste alegeri oamenii din Bujoreni să voteze în interesul comunei şi spre binele tuturor! (T.G.)