Comuna Roşiile va continua să se dezvolte în următorii patru ani

În comuna Roşiile majoritatea cetăţenilor sunt extrem de mulţumiţi de actuala administraţie. Aşa că este de presupus că Doru Constantin Diaconu, actualul viceprimar şi candidat al PNL pentru postul de primar, va fi votat în majoritate de concetăţenii săi.

El a a făcut o excelentă echipă cu primarul Ştefan Marinescu care, din păcate, a decis să se retragă din administraţia locală şi să se întoarcă în învăţământ. Faptul că cei doi sunt rude apropiate, că au lucrat împreună foarte bine, deşi au candidat în urmă cu patru ani unul împotriva altuia, certifică faptul că administraţia va continua proiectele demarate şi le va dezvolta pe cele care se află doar în fază incipientă.
În luna mai redacţia noastră va prezenta detaliat obiectivele şi programul electoral al candidatului liberal deoarece am decis să îl susţinem pe Doru Constantin Diaconu pentru această funcţie. Mai mult decât la orice alt candidat, pe noi, cei din această redacţie, ne leagă o prietenie lungă cu acest inimos edil, şi îi cunoaştem calităţile, dragostea faţă de oameni şi localitate, principiile sănătoase şi cinstea şi corectitudinea! (T.G.)