La ALUNU, Vasile Pîrvu Boeangiu – pregătit să clădească o comună europeană !

Marţi, 7 mai 2024, în comuna Alunu a avut loc cea mai atipică lansare de candidat la funcţia de primar organizată în acest an în Vâlcea (şi ultima înainte de campania electorală care începe în 10 mai).

În curtea casei familiei Boeangiu s-au strâns peste o sută de prieteni şi susţinători ai medicului veterinar Vasile Pîrvu – Boeangiu, important lider zonal al PNL şi candidat la funcţia de primar. Au fost prezenţi şi lideri judeţeni liberali, doamna senator Claudia Banu, domnul Aurel Simion candidatul PNL la funcţia de preşedinte al CJ Vâlcea, consilieri judeţeni şi vechi prieteni din conducerea liberală judeţeană.
Evenimentul a marcat cumva finalul unei precampanii electorale dusă corect şi onest de fostul şi să sperăm viitorul primar la comunei Alunu care în ultimele săptămâni a prezentat fiecărui cetăţean, alături de echipa sa, intenţia de a candida pentru un nou mandat, proiectele sale şi lista de ccandidaţi pentru consiliul local pe care o propune.
La familia Boeangiu toţi s-au simţit, în o zi de mare sărbătoare, făcând parte din aceeaşi familie. Un grup mare de oameni care vrea binele acestei comune administrate din ce în ce mai haotic şi mai prost în ultimii opt ani. S-a vorbit mai puţin în discursuri la microfon şi mai mult în socializare, glume şi dialoguri prieteneşti om la om.
Vasile Pîrvu Boeangiu a reamintit despre realizările din mandatele sale şi despre cum a încercat şi a reuşit să schimbe în bine viaţa unor oameni cu o echipă restrânsă de salariaţi ai primăriei şi un fond de salarii anual mai mic, decât cel lunar actual al administraţiei Alunu care a ajuns cea mai mare ca număr din mediul rural vâlcean şi una dintre cele mai puţin performante.
S-au prezentat planuri pentu obiective viitoare şi despre reconstrucţia acestei localităţi.
Pe tricourile şi şepcile galbene purtate de cei din echipa candidatuui liberal de la Alunu stă scris sloganul “Omul sfinţeşte locul” şi într-adevăr Vasile Pîrvu Boeangiu a fost un om care a sfinţit mult locuri prin care a trecut şi muncit şi care continuă, zi de zi să facă bine şi oamenilor, dar şi animalelor pe care le îngrijeşte şi vindecă, practicând una din cele mai frumoase şi nobile meserii cu o pasiune evidentă, cu mult har şi multă pricepere.
Oaspeţii veniţi din Râmnic, oameni care trec mai rar prin Alunu, le-au spus localnicilor cât de vizibile sunt schimbările din rău în mai rău din localitate pentru cine trece poate o dată de două ori pe an prin Alunu.
Este nevoie de o mobilizare exemplară a fiecărui simpatizant nu al PNL, ci al binelui, pentru că aici în Alunu, a vota în 9 iunie pentru doctorul Boeangiu şi pentru echipa sa este, nu doar o opţiune politică sau electorală, ci singura opţiune valabilă pentru mai binele oamenilor de aici şi al acestei localităţi istorice.

Traian GUMINSKI