L-AȚI VĂZUT? Bărbat dispărut din Șușani

Polițiștii din Vâlcea fac verificări pentru identificarea unui bărbat de 69 de ani, din comuna Șușani, județul Vâlcea, plecat voluntar, fără a mai reveni până în prezent.

Ieri, 29 iulie a.c., polițiștii din Drăgășani au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, în ziua de 26.07.2022, în jurul orei 10:00, în timp ce se afla împreună cu soțul ei, numitul, ȘERBAN GHEORGHE, pe holul Primăriei Drăgășani, acesta a plecat pentru a cumpăra țigări, într-o directie necunoscută, fără a mai reveni.

Bărbatul are o înălțime de 165 de cm, greutate 65 de kg, constituţie atletică, păr cărunt, ten deschis, faţă ovală, ochi căprui, prezintă o inflamație în zona cotului mânii stângi și are amputat degetul mare al piciorului stâng, iar mersul este șchiopătat la piciorul stâng.

De asemenea, purta un tricou bleumarin fără guler, cu dungi orizontale de culoare albă și bleumarin, pantaloni de stofă, de culoare neagră, adidași de culoare albă și urme maro pe părțile laterale.

Persoanele care dețin informații sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție!