Karate: Un sac de medalii pentru elevii lui Paul Dinu

În perioada 27-29.10.2017, la Tg. Secuiesc a avut loc un dublu eveniment, respectiv Campionatul Național de Karate Shotokan Shobu Sanbon și Jyu Kumite, precum și Cupa României de Karate Shotokan.

La aceste importante evenimente au participat și sportivii de la CS Chimia Rm. Vâlcea, însoțiți de antrenorul emerit Paul Dinu, care au reușit să aducă în vistieria clubului și a județului nostru, de la Campionatul Național și Cupa României 56 de medalii, din care 18 de aur, 15 de argint și 23 de bronz, astfel: La Campionatul Național, s-au obținut 17 medalii, din care 7 de aur și titlurile de campioni naționali, prin sportivii Stanciu Nicolae, Silviu Ghiță, Paul Dinu (două, una la Shobu Sanbon și una la Jyu Kumite), Irma Ispas, Marina Samson, Floarea Daniela și Ștefania Păun, 5 medalii de argint prin sportivii Silviu Ghiță, Dmitrii Guştiuc, Alexia Alexandrescu, Cristian Ghimiș și Denis Stanciu și 5 medalii de bronz prin sportivii Andreea Bîlă, Silviu Ghiță, Roxana Sorică, Clara Ghimiș și Ema Tărășăscu. De la Cupa României sportivii noștri au reușit să își adjudece nu mai puțin de 39 de medalii din care 11 medalii de aur (Silviu Ghiță, Nicolae Stanciu, Andreea Bîlă, Paul Dinu, Dmitrii Guştiuc, Irma Ispas, Ștefania Păun, Marina Samson, Alexia Alexandrescu, Ema Tărășăscu și Daniela Floarea); 10 medalii de argint prin (Irma Ispas, Alexia Alexandrescu, Dmitrii Guştiuc, Paul Dinu, Silviu Ghiță, Daniela Floarea, Marina Samson, Ștefania Bogoslov și Cristian Ghimiș) şi 18 medalii de bronz prin (Roxana Sorică, Clara Ghimiș, Călin Tărășăscu, Cristian Ghimiș, Alexia Alexandrescu, Andreea Bîlă, Silviu Ghiță, Paul Dinu, Nicolae Stanciu, Ștefania Bogoslov, Vlad Piroteală, Ema Tărășăscu, Ștefania Păun, Denis Stanciu, Daniela Floarea și Ștefan Zaharia ). Sunt foarte multumit de prestația sportivilor mei pe care doresc să îi felicit. Mulțumesc frumos C.S. Chimia Rm.Vâlcea, pentru susținerea sportivilor Seniori și părinților pentru susținerea micilor sportivi, fără de care aceste rezultate nu erau posibile.
Rezultatele sportivilor de la ACS SEN SPORT RM.VÂLCEA: Campionatul Național – 2 medalii de aur obținute de Mario Tănase si Sebastian Popescu, pregătiți de antrenorul emerit Paul Dinu și 1 medalie de argint prin sportivul Eduard Văcaru, pregătit de antrenorul Silviu Ghiță la Brezoi. De la Cupa României, sportivii de la SEN SPORT RM.VÂLCEA au câștigat 4 medalii de argint prin (Eduard Văcaru, Sebastian Popescu și Mario Tănase).

Gabi Cîrjaliu