Albă ca Zăpada, Cenușăreasa, Prințesa Anastasia, Prințesa Toamnă, Arlechina și Prințul pe scena Teatrului Anton Pann Joi, 9 noiembrie, ora 18.00, Sala Mare

Sub genericul „Magie de toamnă”, Teatrul Arlechinei vă invită la un spectacol în care cei mici și nu numai se vor întâlni cu cele mai cunoscute personaje de poveste, toate adunate la un loc. Evenimentul care este organizat de Asociația Simbio din Rm Vâlcea va avea loc joi 9 noiembrie, ora 18.00, în Sala Mare a Teatrului Anton Pann.

Cei prezenți se vor bucura să vadă un spectacol inedit în care sunt incluse mai multe momente precum, o piesă de teatru în care vom vedea o reinterpretare a poveștilor clasice Disney, prezentarea celor mai cunoscute prințese: Albă ca Zăpada, Cenușăreasa, Prințesa Anastasia, Prințesa Toamnă, Arlechina și chiar Prințul, cântece cunoscute copiilor, dansuri. Seara se va încheia cu un recital muzical în care o veți vedea pe prințesa Anastasia. Pentru toți copiii, organizatorii au hotărât să aibă loc și o tombola cu premii. MARELE PREMIU: O aniversare GRATUITĂ cu mascote, personaje, picturi pe față și distracție maximă. Dacă vă este dor de poveștile copilăriei haideți cu cei mici să vedeți propunerea Asociației Simbio. Scopul acestui spectacol este de a aduce un strop de bucurie în sufletele cât mai multor copii și adulți. Cu bănuții strânși Asociașia Simbio are ca obiectiv, prin vizionarea acestui gen de spectacol, să ajute câți mai mulți copii din mediul rural. Fiind un gest caritabil și înțelegând nevoia de cultură în mediul rural haideți să-i sprijinim și să acordăm girul acestui gen de spectacol programat în ziua de joi, 9 noiembrie, ora 18.00, Sala Mare a Teatrului Anton Pann.
Costul unui bilet este 10 lei.


Ți-e dor de poveștile copilăriei?
Ia-l pe cel mic și haideți să participați la RESCRIEREA proveștilor clasice!
„Teatrul Arlechinei – Magie de Toamnă” reprezintă un spectacol caritabil organizat de Asociația Simbio.
Scopul acestuia este de a aduce fericirea în sufletele cât mai multor copii și adulți.
Din program:
– Piesă de teatru: reinterpretarea poveștilor clasice Disney;
– Prezentarea prințeselor: Albă ca Zăpada, Cenușăreasa, Prințesa Anastasia, Prințesa Toamnă
+ Arlechina și Prințul
– Spectacol muzical: ne încântă Prințesa Anastasia
și… în final:
Cântece și Dansuri pentru COPII!
+ Tombolă cu premii:
MARELE PREMIU: O aniversare GRATUITĂ cu mascote, personaje, picturi pe față și distracție marca Magic Events Vâlcea!
Prețul biletului: 10 lei
Bănuții strânși vor fi utilizați pentru a duce bucuria copilăriei în satele uitate de lume (Caravana Arlechinei în cât mai multe grădinițe din mediul rural)