Jurnalistul Tiberiu Pîrnău, candidat AUR la Consiliul Local Râmnicu Vâlcea: Alianța pentru Unirea Românilor este singura șansă de a păstra România – țară suverană, nu o colonie!

Cunoscutul jurnalist Tiberiu Pîrnău, directorul publicației Ziarul de Vâlcea, a ales sa intre in politica după 25 de ani de gazetărie. Colegul nostru s-a înscris în Alianța pentru Unirea Românilor (A.U.R.), iar într-un scurt interviu ne va explica ce l-a determinat să facă acest pas:

Rep: – De ce ai optat să intri în AUR?
T.P.: – Alianța pentru Unirea Românilor este șansa de a păstra România ca țară suverană! Nu o colonie străină! AUR luptă împotriva politicienilor care distrug România de 33 de ani și este singurul partid politic fără penali în Parlament! AUR este tot timpul printre oameni, în toate satele și orașele țării! Membrilor AUR ne pasă de români și ne dorim o țară fără hoți, unde fiecare cetățean să poată munci și trăi decent!
AUR este format din oameni serioși, competenți, responsabili, din patrioți care cred în România, care apără Familia, Națiunea, Credința, Libertatea!
În 2024 vor fi alegeri europarlamentare, locale, prezidențiale și parlamentare și vom scăpa de Iohannis și de sistemul antiromânesc pe care l-a condus. Pentru noi, pentru AUR, fiecare român este important, așa că ne vom bate, în continuare, pentru dreptate, libertate, democrație, un trai decent, o țară suverană!

Rep.: – Ești în echipa candidatului AUR la Primăria Râmnicului, ce ne poți spune despre Vicențiu Mocanu?
T.P.: = Am intrat în echipa lui Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la Primăria Râmnicului, deoarece îl cunosc, îl respect și îl apreciez de ani de zile și știu că este un antreprenor de succes, cu zeci de angajați, proprietarul unei firme de prestigiu, OM DE BUNĂ CREDINȚĂ, interesat să se implice în redarea demnității municipiului Râmnicu Vâlcea. Vicențiu Mocanu are un program cu măsuri concrete, prin care imaginea municipiului Râmnicu Vâlcea se poate îmbunătăți considerabil, iar nivelul de trai al locuitorilor va crește.

Rep.: – Cum arată lista candidaților AUR la Consiliul Local?
T.P.: – În ceea ce privește lista de candidați la Consiliul Local Râmnicu Vâlcea, lista pe care mă aflu și eu, AUR are de departe cea mai puternică, competentă și completă listă! În procent de peste 90 la sută, oameni noi care nu au mai făcut politica, antreprenori, tineri, profesori, ingineri, avocați, economiști – oameni care au excelat în domeniile lor de activitate cu CV-uri întinse pe multe pagini, masterate, doctorate, experți în domeniul salvării vieții oamenilor, iar lista poate să continue!
Avem o echipă de profesioniști, nu o echipă de oameni politici, iar Râmnicu Vâlcea acum are o alternativă reală!
Niciun alt partid, cel puțin până la această dată, nu și-a manifestat intenția să promoveze astfel de râmniceni recunoscuți ca profesioniști desăvârșiți în joburile lor!

Tiberiu Pîrnău este absolvent al Universității Lucian Blaga din Sibiu – Facultatea de Drept (Specializare: Administrație publică), masterat la aceeași universitate: Managementul integrării europene și al administrației publice.

Jurnalist din anul 1997, a parcurs, pas cu pas, toate etapele formarii jurnalistice: de la simplu reporter de teren, redactor, secretar general de redacție, redactor șef, director si proprietar de gazeta.

Este fondatorul și proprietarul cunoscutei publicații din județul Vâlcea: ZIARUL DE VÂLCEA, care anul acesta a împlinit 19 ani de la prima apariție! A scris mii de articole, reportaje, editoriale si investigații jurnalistice în aproape toate domeniile: de la social, fapt divers până la economie și politică. A dezvăluit în articolele semnate de el sute de cazuri de CORUPȚIE în care au fost implicați funcționari, politicieni, angajați la stat, polițiști, judecători, avocați, directori de societăți de stat.

Tiberiu Pîrnău este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și autor sau coautor al mai multor cărti din domenii, precum: jurnalistică, politică, religie, turismul, cultură.

Traian Guminski