Continuă dezvoltarea Comunei Vlădești

Probabil că localitatea Vlădești are unul dintre cele mai rapide ritmuri de modernizare din întreg județul. În comună sunt în permanență șantiere de lucru și condițiile deja au ajuns unele de oraș, dovadă fiind și cererea mare pentru terenuri în zonă.
În scurt timp se va realiza extinderea rețelei de gaze naturale în satele Vlădești și Priporu, în total 71 de străzi. La capitolul infrastructură rutieră, prin Programul Național Anghel Saligny au fost modernizați aproximativ 8 kilometri de drumuri de interes local, prioritate având străzile în pericol să fie calamitate după precipitații abundente.
În paralel, s-a implementat un proiect cu bani de la bugetul local, alte 8 străzi urmând să fie modernizate, lucrare începând încă de anul trecut.
Și veștile bune continuă la acest capitol, alte 18 străzi care au suferit după inundații urmând să fie asfaltate cu finanțare prin CNI, lucrările urmând să înceapă cel mai probabil în această vară. Și la finele acestui an, problema infrastructurii rutiere de la Vlădești se va rezolva în totalitate.