ISU VÂLCEA: “10 pentru siguranţă!”, campanie de informare privind modul de comportare al elevilor in cazul ivirii unor pericole, derulată în județul Vâlcea

Astazi 08 septembrie ac., pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenta „General Magheru” al judetului Valcea, jandarmi, politiști, specialiștii A.N.I.T.P. și A.N.A., sprijiniți de Instituția Prefectului județului Valcea s-au reunit în cadrul campaniei “10 PENTRU SIGURANȚĂ”.

Această actiune are drept scop siguranța, atât in cadrul instituțiilor de învățământ, cât și în afara acestora, prin constientizarea elevilor, dar și a părinților si cadrelor didactice, privind modul de comportare in cazul ivirii unor pericole.


Astfel elevii află cum să prevină şi să se comporte în situații generate de: cutremure, incendii, accidente rutiere, agresiuni fizice sau verbale, consum de droguri, trafic de persoane etc.
Acţiunea a debutat prin împartirea de pliante şi broşuri în marile cente comerciale din Ramnicu Vâlcea precum şi în zonele cu afluenţă mare de public.
“În perioada următoare vom continua cu prezentari informativ – preventive planificate în mai multe unități de învățămant din intregul județ” – ISU Vâlcea.