IPJ Vâlcea face angajări!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, cu sediul în municipiul Râmnicu-Vâlcea, str. Calea lui Traian nr. 95, organizează examen/concurs pentru încadrarea, prin recrutare din sursă externă, a unui post vacant de execuție, de personal contractual, la Compartimentul secretariat, documente clasificate şi arhivă – Poliţia Municipiului Rm.Valcea, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

De asemenea, este scos la concurs un post vacant de execuție, de personal contractual, respectiv muncitor calificat, la Serviciul Logistic – Compartimentul Administrarea Patrimoniului Imoboliar (Popota), din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.
Concursurile/examenele se vor desfăşura la sediul instituţiei şi vor consta în susţinerea următoarelor probe:
1. Proba practică – 02.03.2018;
2. Proba interviu – 07.03.2018.
Condițiile de participare le puteți găsi pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, la secțiunea carieră. Înscrierea candidaţilor la concurs/examen se face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, situat în mun. Rm. Vâlcea, Calea lui Traian, nr. 95, jud. Vâlcea, Serviciul Resurse Umane, în perioada 11 ianuarie-26.ianuarie a.c. ora 14,00, în zilele lucrătoare.
Relaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Resurse Umane, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, telefon 0250/703112, interior 20112.