ION VLĂDULESCU a transformat comuna Budeşti într-un mic oraşel cochet şi atractiv!

Ion Vlădulescu este cel mai bun primar liberal din mediul rural vâlcean, bun în sensul dezvoltării unei localităţii rurale până la permanenta ei creştere demografică, an de an. În Budeşti lumea construieşte, îşi aduce copii la şcoli, îşi deschide afaceri şi investeşte.

Localitatea devine din ce în ce mai atractivă investitorilor, se creează locuri de muncă care atrag chiar navetişti din municipiu sau alte localităţi.
Având un palmares de proiecte impresionant, primarul Vlădulescu a atras finanţări esențiale pentru dezvoltarea localității. De la modernizarea infrastructurii și atragerea investitorilor la crearea de locuri de muncă și îmbunătățirea condițiilor în învățământ și sănătate, proiectele sale au transformat comuna Budești într-un loc și mai atractiv.
Prin obținerea de fonduri europene și guvernamentale, precum și prin inițiativele finanțate din bugetul local, primarul a demarat numeroase proiecte de infrastructură. Printre acestea, se numără lucrările de extindere a rețelei de gaze naturale și de canalizare și apă în satele Linia și Racovița, precum și amenajarea unor noi drumuri și piste de biciclete.

“În următorii patru ani, îmi propun să continuăm acest parcurs de dezvoltare și modernizare. Prioritățile mele rămân aceleași: infrastructură modernizată, educație de calitate, servicii medicale accesibile și un mediu curat. Voi susține investițiile în tehnologii verzi și voi încuraja antreprenoriatul local pentru a crea locuri de muncă bine plătite.
Cu sprijinul dumneavoastră, vom continua să construim o comună în care fiecare locuitor să se simtă mândru și în siguranță.
Împreună am făcut progrese semnificative în ultimii ani, dar drumul către o comună mai bună nu s-a încheiat încă. Mă angajez să continui munca începută și să fac tot ce îmi stă în putință pentru a face din comuna noastră un loc și mai frumos și mai prosper pentru toți locuitorii săi”, este mesajul adresat locuitorilor din Budeşti de Ion Vlădulescu!