FOTO: Accident grav la Negrulești-Bărbătești! Un bărbat și-a pierdut viața

Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident rutier ce a avut loc joi, 16 mai 2024, în satul Negrulești, comuna Bărbătești.

La eveniment au intervenit forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, Secției de Pompieri Govora și Punctului de Lucru Horezu, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal și victime multiple și o ambulanță SMURD. La locul evenimentului au fost direcționate și 2 ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic.

“În accidentul rutier au fost implicate un autoturism și un autocar, precum și 8 ocupanți (2 în autoturism și 6 în autocar), iar în urma impactului cele două persoane din autoturism au rămas încarcerate. S-a procedat cu celeritate la extragerea victimelor încarcerate, care au fost predate echipajelor medicale prezente la fața locului.
Echipajele medicale au executat manevre de resuscitare ultimei victime extrase, care era în stare gravă, în stop cardio-repirator.
În urma accidentului rutier au rezultat 3 victime:
– o persoană de sex feminin, din autocar (cu atac de panică) a fost transportată la UPU Vâlcea;
– o persoană de sex feminin, din autoturism (cu politraumatisme) a fost transportată la UPU Vâlcea;
– șoferul autoturismului, din păcate, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul prezent la fața locului declarând decesul acestuia”, au precizat pompierii vâlceni.