ION BEBE STREINU câştigă al treilea mandat de primar al comunei Şirineasa cu 67 %

Felicitări, minunaţilor gospodari din această localitate pentru prezenţa la vot! Redăm mesajul primarului Ion Bebe Streinu, care a fost apreciat de cetățenii comunei și i-au acordat încrederea de a continua proiectele demarate pentru dezvoltarea comunei Șirineasa:

“În primul rând țin să vă mulțumesc tuturor, indiferent de satul în care locuiți pe raza acestei comune. Vă mulțumesc în mod deosebit celor ce ați avut încredere în mine și m-ați votat pentru un nou mandat de primar. Mă bucură faptul că de la mandat la mandat tot mai multi ați avut încredere în mine. În 2016 am fost votat de 620 de alegători, în 2020 de 646 de alegători, iar acum în 2024 de 721 de alegători, rezultatul final corect fiind – STREINU 721 VOTURI, LUCA 269 VOTURI, în procente STREINU 67%, LUCA 25%.
Dacă de la mandat la mandat tot am crescut în opțiunile dumneavoastră, sunt conștient că acest lucru mă obligă, să am o implicare cel puțin ca și până acuma, cu precizarea că există loc și de mai bine. Ca și până acum voi fi în slujba dumneavoastră permanent, indiferent de oră. Țin să le mulțumesc și celor ce nu au votat cu mine, la fel și contracandidaților care au participat în această luptă electorală. Am fost însoțit în această perioadă de o echipă minunată, o echipă pe care o voi respecta întotdeauna, o echipă care a pus mai presus de toate spiritul de echipă și nu interesele personale, o echipă în fața căreia voi fi recunoscător și căreia îi mulțumesc din suflet. Vă doresc multă sănătate tuturor și vă invit ca împreună să punem umărul la modernizarea acestei localități. Să auzim de bine”.