În BUDEŞTI Ion Vlădulescu confirmat primar pentru încă 4 ani de 77% din alegători

Liberalul Ionel Vlădulescu a obținut o victorie categorică în alegerile locale de la Budești cu 2300 de voturi (77%). Rezultatul alegerilor reflectă dorința locuitorilor de a vedea schimbări pozitive și o administrație eficientă în fruntea localității.

“Stimați concetățeni,
Doresc să vă transmit cele mai sincere mulțumiri pentru sprijinul și încrederea acordată. Rezultatele obținute reflectă implicarea și dorința dumneavoastră de a contribui la dezvoltarea și bunăstarea comunității noastre.
Succesul acestei campanii este, în primul rând, meritul dumneavoastră. Fiecare vot exprimat, fiecare discuție purtată și fiecare sugestie oferită au contat enorm. Vă sunt recunoscător pentru dedicarea și entuziasmul cu care ați participat la vot, demonstrând încă o dată că împreună putem realiza lucruri frumoase.
Vă asigur că voi continua să lucrez cu aceeași determinare și responsabilitate pentru a îndeplini promisiunile făcute și pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor dumneavoastră. Implicarea dumneavoastră activă rămâne esențială și vă încurajez să rămâneți alături de mine în acest demers.
Cu respect și apreciere,
ION VLĂDULESCU – PRIMARUL COMUNEI BUDEŞTI”.

Vom continua să fim alături de comunitatea locală din Budeşti şi Consiliul Local în toate evenimentele culturale, sportive şi administrative organizate.