Investiţii importante pentru locuitorii din comuna Şirineasa

Primarul Ion Bebe Streinu a anunţat că este într-un parteneriat cu localitățile Pesceana, Glăvile și Scundu și a primit adresa că trebuie să realizeze Asociația de Dezvoltare Intercomunitară.
“Șirineasa va fi liderul acestui proiect, iar cu suma alocată de Ministerul Dezvoltării vom da startul primilor pași concreți pentru demararea proiectului. Oportunitatea pe care am așteptat-o cu toții – dezvoltarea sistemului de gaze în cele patru localități devine realitate. Comunitatea noastră, formată din aproximativ 1200 de gospodării, își dorește acest proiect și suntem hotărâți să facem acest pas important”, a declarat primarul.
Reamintim că localitatea Șirineasa beneficiază deja de o magistrală de gaze în zona Lunca, conectată la stația de reglare și presiune din comuna Popești. Prin intermediul acestei magistrale, conducta de gaze se va extinde, traversând întreaga localitate și ajungând până la Pesceana. Această infrastructură existentă facilitează implementarea proiectului ADI în cele patru localități, realizând branșarea lor la sistemul de gaze. (T.G.)