Începe încasarea taxelor și impozitelor pentru vâlceni

Luni, 18 ianuarie, va începe încasarea taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2016.

Începând cu data de 18 ianuarie, la sediul Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului din strada Carol I va demara acţiunea de încasare a taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2016. De la jumătatea lunii februarie se ia în calcul şi deschiderea centrului de încasare din Ostroveni, de pe strada I.C Brătianu. De menţionat că pentru plata integrală a impozitelor până la data de 31 martie, contribuabilii primesc o bonificaţie de 10%, în conformitate cu HCL nr. 281/28.12.2015 privind modificarea, completarea şi republicarea Hotărârii Consiliului Local nr. 216/2015 referitoare la aprobarea nivelului impozitelor, taxelor şi a altor sume cuvenite bugetului local pentru anul 2016.
1.850 de contribuabili din Râmnicu Vâlcea au solicitat, în ultimii ani, acces la sistemul on-line de plată a impozitelor şi, astfel, vor putea achita obligaţiile către bugetul local prin intermediul site-ului www.taxermvl.ro.
De săptămâna trecută, la ghişeele din strada Carol I a început acţiunea de încasarea a restanţelor la impozitele aferente anului 2015, precum şi a unor taxe sau a amenzi.